blogitella. Olen vain hehkuttanut  kaikille miten hyvin meillä menee ! :) haha, ei vaan oikeasti, Kerttu on edistynyt tooodella paljon !  Kepit menee toodella hyvin vasemmalta puolelta. Oikea puoli on vähän huonompi , Kerttu pitää aina törkätä sinne väliin, mutta kyllä sekin kohta aivan varmasti sujuu!

Ja anteeksi, en edes ole päivittänyt miten meillä meni epiksissä. Me mentiin 2 rataa. Toinen oli mölli ja toinen taisi olla ykkösten rata.  Molemmat meni minusta hyvin. Kepeillä oli vielä sillon ongelmia, että ykkösten radalta tuli 5 kepeistä, ja mölliradalla tuli yksi kielto hypyltä ja 5 kepeiltä. elikkä 10 tuloksella tultiin maaliin :)
En sitten tiedä miten sijotuttiin, kun meidän piti lähteä. Videoitakin on, mutta minun youtube tili on vanhentunut, enkä ole saanut aikaiseksi tehtyä uutta. Mutta katotaan joku päivä jos saisin aikaiseksi tehtyä :)

Tänään oli sitten torniossa ruska-rallit :)
Minä kilpailin Divalla ja Taikalla. Diva sai hylyn, mutta taika sai nollan molemmilta radoilta. Divalla en mennyt kun sen yhden radan. Taikalla oli ekalla radalla tosi hyvä vauhti, kepitkin meni aika nopsakkaan. Mutta toisella radalla ei ollut ihan yhtä hyvä vauhti. Mutta ei tullutkun 2 sek enemmän yliaikaa  kun taikan edelliseltä  radalta.
Divan hylky tuli siittä kun eka jankattiin keppejä vissiin 3 tai 4 kertaa, vissiin 4 kerralla sain sen menemään ne , ja sitten tuli vissiin 2 tai 3 kieltoa putkella. Mutta kaikki syyt oli kyllä minun. Minä ehkä autoin sitä liikaa, taisiis ohjasin liian läheltä.

Vähän kyllä harmittaa etten Kertun kanssa osallistunut, koska mini 1 ei ollutkun 4 koiraa, ja yksi oli poissa.. Ja kun tuloksia katsoi niin ei ollutkun yksi joka oli saanut tuloksen.. Mutta oulussahan on seukki kuussa kisat, niin ajattelin että jos sinne sitten pääsisi :)

Tänään ollaan otettu Kertun kanssa kotona vain treenejä. Nekin meni hyvin . Minä en vain ymmärrä miten se niin yhtäkkiä kässäsi nuo kepit. Nyt se menee ne niinkun se olisi aina osannut ne (ainakin täällä kotikentällä menee tosi hyvin, en sitten tiedä miten kisoissa) Otin tänään vain vauhti treenejä.  Eli  eniimmäkseen eteenmenoa makupalakipon kanssa. Ja hölkkäämässäkin ollaan tänään käyty :)  Tuntuu että ollaan oltu tosi reippaita tänään ; DD Mutta joo, nyt katsomaan Tallitähtiä :)