Elikkä nyt on sitten SM-kisat käyty :) Lähtö oli Perjantai aamuna tupasvillalta.  Perjantaina oli yksi startti, hylky tuli :P mutta oma vika, ohjasin väärään päähän putkea .. :P  Mutta lauantaina oli joukkue kisat, ja siinä meillä tuli nolla rata, yliaikaa tosin oli aika paljonkin, mutta meidän joukkue tuli 25 sijalle :) Sunnuntaina oli sitten yksilö kisat, mutta me ei oltu mukana :) Katselin siellä vain :) Sunnuntaina joskus illalla 6 aikoihin lähdettiin Varkaudesta Kemiin päin :) Kemissä oltiin joskus kahden aikaan, mutta minä olin vasta konota 3 aikaan :)

Pii tuli meille "lomalle" :) Se on meillä nyt viikon verran. Kun meillä on tuo oma kenttä niin otan kolme kertaa päivässä treenit. Yksi treeni on noin 5-10 min pitkä. Otan vain vauhti treenejä, kun sehän osaa kaikki esteet  muuten hyvin, mutta vauhti on vähän huono :P  Treenailen sillain että laitan kupin missä on namupala, jotain 3-4 hypyn taakse, ja rimat ovat matalalla, sitten vain huutelen "eteen " .. jos joku nyt ymmärsi miten tarkoitin :P hehe, mutta ajattelin kuvata joku päviä, ja vaikka laittaa tänne blogiin sitten :)

Kertulle on saatu toooooosi paljon vauhtia, ja tosi iloista menoa onkin !
On niin mukava treenatakkun Kerttu kokoajan yrittää "tyrkyttää " estetiä :) Kertulle kans otan 3 kertaa päivässä 5-10 min pituisia treenejä, ja samoja vauhti treenejä kun Piin kans :)

- mutta lähdenpäs tästä nukkumaan :)