Tein testin, jossa katsotaan mikä koiranrotu oolen :P, olen kuulemma kun saksanpaimen koira :)

Olet kuin saksanpaimenkoira !
Olet siis aina valmiina kaikkeen! Ruummiillisetkaan ponnistukset eivät estä sinua. Kaikenlainen sporttailu on juuri sinua. Saksanpaimenkoiran luonne onkin rohkea ja taistelutahtoinen, tasapainoinen ja itsevarma.

Saksanpaimenkoiralta löytyy myös miellyttämishalua. Olet siis oiva tiimipelaaja, joka ottaa myös muiden toiveet huomioon. Yhteenvetona: olet rehellinen ja säyseä, urheileva nainen!


Hehe joops. Käytiin tänään Kertun kanssa eka kertaa laivakankaalla treenailemassa. Oli eka 2 hyppyä peräkkäin ja sitten toisella kertaa oli hyppy hyppy ja putki, ja sitten sitä seuraavalla kerralla  oli kaksi hyppyä , putki, ja takas samat 2 hyppyä . Putken jälkeen tehtiin valssi , eli ennen kun lähdettiin takas hyppyjä tulemaan .
Kertulla meni ihan hyvin , kun ajattelee että ensimmäistä kertaa hallissa, ja kaikki hajut kiinnostivat kyllä todella paljon siinä matossa .. Mutta ensi kerralla, ainakin yritetään jättää niitä nuuskimisia vähemmäksi :)

Eli huomenna olis sitten se Rovaniemen näyttely, saas nähdä miten menee..
Hehe, yritin ottaa Kertun kanssa seisomista treeneissä , mutta se on jotenkin päässyt unohtumaan , kun se vain istuu koko ajan ku sanoo seiso. Vissiin otettu liikaa istumista :) Mutta kyllä se hyvin kumminkin menee :D (toivotaan .. )

Kävin minun toisen koiran Mallan (rottweiler narttu) kans treeneissä (agility) .
Se meni hyvin. Otettiin hyppyjä ja putkia. Ollaan aika vasta aloitettu tuo agility Mallan kans, mutta hyvin se oppii. 
.   Opakin tulee veteraani luokkaan huomenna Rovaniemellä. Elmo ( mastiffi uros) ja Voitto (rottweiler uros) tulee kans mukaan :)

Laitoin Mallalle oman sivun tuonne "sukutaulun" viereen :) Käykää katsomassa :)