Joo, nyt on sitten Kertun kanssa käyty Rovaniemen näyttelyssä. Siellä oli jo täysi talvi meneillään. Lunta tuprutti melkein koko ajan enemmän ja enemmän :)  Hehe , Kerttu rukka oli hukkua sinne lumihankeen, sattui nimittäin justiinsa oja alle .. Kerttu oli sitten vsp pentu  :) Oikein tyytyväinen olen :) Ajattelin laittaa Kertun arvostelun tänne.   Marianne Holm oli tuomarina.

Aavistuksen pitkä runkoinen, hyvin itsevarma narttu pentu jolla
on liian kevyt raaja luusto. Hyvä kallon muoto mutta aavistuksen
nouseva kuono. Hyvä kaula erinomainen eturinta ja rintakehä, oikea
hännän kiinnitys, liikkuu erittäin hyvin, esitetään ammattimaisesti.

Semmoista sano Marianne Holm. En oikein käsittänyt tuota "liian kevyt raaja luusto" , mutta voihan se olla että kehä sihteerillä on jäänyt sanoja pois välistä.
Kerttu oli oikein iloinen(kuten aina) kehässä :)

Elmo ( mastiffi) sai sertin ja ropin , ja Voitto ( rottweiler ) sai PO2 ja Opa, joka oli vetskuissa sai H:n , eli kaikilla meni hyvin :) Rotikoilla ja affeilla oli sama tuomari, eli Marianne Holm. Mastiffeilla oli Bo Skalin.

Koti matkalla Kerttu nukkui koko matkan, ja nukkuu varmaan koko illankin :) Pitkä päivä takana minun pikkuisella.
Huomenna olis tarkoitus mennä ARCT:n möllikisoihin, vaikkei me osallistuta kun mini koirilla on 35 cm hypyt, ja Kerttu ei ole hypännyt vielä kuin 30, ja siinäkin pitää alla olla rima, ettei mene alta.
Mutta ehkä Mallan kans vois osallistua. Mutta pitäää katsoa, että kuinka vaikea se rata on. Kun Mallan kans ollaan niin vasta aloitettu tuo agility :) Mutta saas nähdä :)

- Carina & Kerttu