Terve :)

En ole oikein kerennyt kirjoitella, kun on ollut niin paljon muuta, kun huomenna on hautajaiset ja kaikkea sellaistia. Mutta nyt kumminkin yritän kirjotella vääähän useammin xDD hehe..
No kumminkin Kerttu on ollut yhtä vilkas ja reipas kun aina :)
Eilen kun katoin Bodenin näyttelystä otettua nauhaa, ja siittähän kuului kaikkien koirien haukunta, niin Kerttu rukka säikähti sitä ja lähti painelemaan keittiöön ;p sitten myöhemmin ( kun dvd oli loppu ) uskallettiin kumminkin tulla katsomaan että mistä se ääni oikein tuli :P höpö mikä höpö... Minun Kake (lyhytkarvainen collie) sai uuden hyvän kodin Pellosta. Heillä oli toinenkin Collie, mutta se oli narttu. Kake sai ainakin seuraa siellä :) Äiti soitti niille päivää jälkeen kun Kake oli lähtenyt, ja Riitta sanoi että kaikki oli mennyt ihan hyvin, yön  Kake ja Ise olivat kuulemma nukkunut vierekkäin niin rauhassa :) .. Vaikka tuleehan sitä ikävä, mutta näin on Kakelle paras..

Huomenna on Ukin hautajaiset, ja sen jälkeen mun kaveri Ella tullee meille yöksi, kun se lähtee meidän mukana Helsinkiin. Tai ei se ihan Helsingissä ole se näyttely, muttei kovin kaukanakaan :P
Ja Maanantaina alkaa koulu.. hyihyi..


Tänään me sitten mennään Kertun kans sinne arct:n pitämän pentukurssin :) Katsotaan , onko se Kerttuli ihan toivoton tapaus :) ei sentään  ;P     Liittelen taas kuvia matsarista ja vähän agility kuvia Kertun treeneistä :)

-Carina & Kerttu